Shopping Basket

 x 

Cart empty


Log In

Find Us Elsewhere

SSL

Forum Search

Keyword

Images missing in page with more than one products

  • AndreaF
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
4 years 5 months ago #3221 by AndreaF
Hi guys,
If possible I need your precious support.
Yesterday I bought your VM2 Product Snapshot Pro; the installation is ok, but the page with more than one product does not display product images (actually displays a single).

In plugin manager settings appear to be correct

What do I fix?
(eg: www.cartucciaperfetta.it/10-la-mia-stamp...epson-stylus-dx-4400 )

Regards, Andrea
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 5 months ago #3222 by boggler
Hello, I don't think that this is to do with the ordering, I think that is just co-incidence. I think that the problem is likely some missing information in the Virtuemart medias table for some of your images. The snapshot includes some tests to make sure that the file type is an image and the media type is 'product', in line 589:-
if($media->file_type == 'product' && in_array($media->file_mimetype,$mime_array))

It is probably this which is causing the problem. Really the test is probably not necessary anyway, I think we till just take it out in the next release, you can try replacing the code with
if(1)

for now. I think that should solve your problem.
The following user(s) said Thank You: AndreaF

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: boggler
Time to create page: 0.275 seconds

Donate to Us

If you like our extensions, consider making a donation to say thanks.